52 thoughts on “Fototriss – E som i ELD

 1. wow här var det eldigt!!! Supersnygga bilder!!! Favoriten blir nr. 2 för gallret, elden, värmeskuggorna, ja allt!!

  tack för dina fina ord om mina bilder!!! Kram Christina

  Det är jag som lagrar snus!!!!!

 2. Tack för din kommentar! Jag gillar tvåan bäst. Påminner om souvas-tillagning upp i Lappland, varifrån jag har mina rötter…

 3. Underbar triss!! Första faller jag lätt för!

  Ja, Du.. det är lite nya utformingar på gravplatser. En betongpelare med en glaskupol uppe på. Mycket vackert när solen strålar igenom och färgsätter gräset. Dessa platser hyrs bara och all plantering är förbjuden. Man får självklart sätta blommor i kruka på marken där eller snittblommor i vaser men ingen plantering. Kyrkvaktmästarna sköter om det hela även om vi vänner/anhöriga också städar runt om..

  • Den första är på min pappa 🙂
   Kan tänka mig att det blir vacker ljus genom glaskupolerna. Det går mode i gravstenar. Har sett att många har ett foto på den döde. Specialformade gravstenar finns det också. Undrar vad jag vill ha sen?

 4. Härliga bilder, lagom Eldiga! Effekten med elden är urhäftig. Har själv inte testat att fånga eld på bild. Tror int det är så enkelt som det ser ut på dina bilder. Inspirerande!

  • Tack! Eld blir som rinnande vatten på bild. Lite trollskt och mystiskt. Faktum är att jag bara tryckte på avtryckaren med inställning på automatik. Men det var bra ljus i övrigt så fokus blev inte svårt.

  • Tusen tack, Lasse! Det lämpade sig så väl att jag tog en massa bilder på eld i veckan som var (min första semestervecka). 🙂

  • Ja, det var en enorm grill och det eldades ekparkett dagen till ära. Visst är bilden på farsan ganska fin med ljuset mot hatt och axlar. Elden blev ett bonus där.

 5. hej på dig igen, inga pannkakor?
  Nej det börjar ju på P!

  Elden gillar jag att den kommer närmre och närmre.

  (Vill inte var otacksam, framfusig på något sätt men ser att du svarat andra, här. Tyvärr hinner jag inte tillbaka och läsa uppföljning kommentarer, så vill du något skriv på min blogg)

 6. Mycket vackra (och varma!) bilder! En het och kvalmig dag som denna känns det verkligen som om jag sitter alldeles intill (eller rent utav inuti!) elden! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s