Fototriss – port

Jag tyckte att dagens triss var tråkig, speciellt för någon som inte bor i närheten av pampiga hus med pampiga portar och dörrar (läs stad). Nog för att jag har sådana på gamla bilder men glädjen i Fototriss är att läsa uppdraget och sen hitta motiv. Min tolkning blir därför denna vindkraftspark under uppbyggnad som idag trängde igenom himlens portar. Fler bidrag hittar ni här.

16 thoughts on “Fototriss – port

  1. Du gjorde alldeles rätt i dina bilder 🙂 Hade lite svårt att hitta själv idag … visserligen var vi på kyrkogården … där fanns ju en port, men …

  2. Man gör vad man har tillgång till. Dessutom tycker jag att du gör en fantasktiskt tolkning. Dimman vart mycket läckert till! Jag håller med dig om att man ska läsa uppdraget och sen hitta motiven. Men har man ingen möjlighet får fantasin ta vid. Jag är fascinerad av vindsnurror. Tänk så mycket de fraktar runt i Svedala numera 😉 Några kommer med båt t.ex.

  3. En härligt ärlig tolkning 😉 Gillar mycket dina dimmiga fotografier. Håller med dig fullt och fast att glädjen i fototriss är att läsa uppdraget och sen hitta motiven.

  4. Kreativt av dig!! Visst borde det vara så med trissen att man sporras att åka/gå ut och fota när man får temat. Problemet är bara att vissa dagar/helger finns inte tid eller möjlighet och då blir det arkivet som får stå till tjänst. Alternativet är förstås att avstå deltagande i utmaningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s